ELÉGEDETT
VÁSÁRLÓ

KISZÁLLÍTOTT
TERMÉK

TELEPÍTETT ZUZMÓDEKORÁCIÓ

Wallgo shop

A tartósított, prémium minőségű izlandi zuzmó különleges kiegészítői lesznek otthonodnak. Egyedi, szép, természetes.

Irány a WebShop

Kiemelt termékeink

Zuzmó képek

Ha még különlegesebbet szeretnél, kérd egyedi elképzeléseid alapján. Különböző színben vagy színekben, különleges formában, választható keretszínekkel.

MEgnézem

Gömbmoha képek

Ha még különlegesebbet szeretnél, kérd egyedi elképzeléseid alapján. Különböző színben vagy színekben, különleges formában, választható keretszínekkel.

megnézem

Lapos- és gömbmoha képek

Ha még különlegesebbet szeretnél, kérd egyedi elképzeléseid alapján. Különböző színben vagy színekben, különleges formában, választható keretszínekkel.

MEgnézem

A Wallgo Design

Természetes állapotukban megőrzött természetes növényi alapanyagokból készült zuzmó és moha dekorációs termékeket kínálunk, amelyek kombinálják az esztétikát a magas szintű akusztikai abszorbanciával.

A Wallgo Design magyarországi székhelyű tervező, gyártó és kivitelező cég. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel természet közelibbé, zöldebbé és barátságosabbá tegyük megrendelőink mindennapi életterét. Falaink és projektjeink tervezésénél a fő szempont az esztétika, ezért minden projektünk célja, hogy létrehozzunk egy feltűnően szép, egyedi és eredeti műalkotást, hiszen ez az ami a lehető legjobban egészíti ki a környezetét és követi a mai designelvárásokat és trendeket.

Bővebben
zuzmó_kategória
Gömb_moha_kategória
Laposmoha_kategória

3 lépéssel a természetbe

Annak érdekében, hogy az egyedi igényeidet felmérjük, megbeszéljük a kívánságodat, elképzeléseidet, megválaszoljuk az esetleges kérdéseidet kérjük töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat.

Az kapott információk alapján terveket készítünk, melyben igyekszünk színben és formában a legnagyobb vizuális élményt, eredményt és összhangot elérni a hely adottságainak figyelembevételével.

Miután a terveket elfogadtad, a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk és a vállalási határidőre elvégezzük a munkát.

Miért jó választás a Wallgo Design zuzmófal a vállalkozásodban?

A zöld falak a maguk természetességükkel lassan már elengedhetetlen elemei egy modern irodának. A Wallgo Design zuzmófal kiváló választás a branded építéséhez, mert a tartósított izlandi zuzmóból épített falaink hűen tükrözhetik elkötelezettségedet a minőség és a természet értékei iránt. Kövesd a nagyokat, kérd ajánlatunkat hiszen ne feledd a branded az, amit a fogyasztóid gondolnak rólad és a termékedről.

VÁSÁRLÓIDAT FOGADD A KIFINOMULT ELEGANCIA VILÁGÁBAN!

A Wallgo Design biztosítja vállalkozásodnak, hogy vendégeid hosszabb időt töltsenek az üzletedben, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg visszatérő vásárlóid lesznek.

TŰNJ KI A
TÖMEGBŐL!

Mára bebizonyosodott és tény, hogy egyre nagyobb az igény, és egyre több vállalkozás választja a természetes alapanyagokból készült látványos designelemeket figyelemfelkeltés és marketing célból.

TARTÓSÍTOTT ZUZMÓVAL BÉLELT 3D FELÍRATOK!

Egyszerű, elegáns, természetes, a tartósított izlandi zuzmó logó adja a legjobb képet cégedről. Dekoráció, felirat vagy logó… saját, egyedi igény szerinti méret és betűtípusban is megvalósítjuk.

gyakran kérdezik

Igényel karbantartást?

Nem, semmilyen fenntartást nem igényelnek termékeink, hiszen nincs szükségük sem fényre, sem vízre, sem tápanyagokra.

Meddig lesz ilyen?

Ha a páratartalom megfelelő, sok-sok évig csodálhatják vendégeid, vagy ügyfeleid. Ezt garantáljuk!

Valódi a moha?

Igen, természetesen valódi, egy különleges eljárással van tartósítva, ettől marad ilyen szép és rugalmas.

Rovaroktól tartsak?

Nem. 🙂 A feldolgozás és a kezelés során természetes sók kerülnek a termékekre, melyek miatt nem telepednek meg a rovarok

Hány féle színt választhatok?

Egyedi gyártásunk lehetővé teszi, hogy igényeihez mérten, több színből is megálmodhatja dekorációját. A 2 szín nagyon gyakori, de kértek már olyat is ami 8 különböző színű zuzmót tartalmazott.

Az normális, ha nem annyira rugalmas?

Igen. Mivel a zuzmó tulajdonságait a levegő páratartalma befolyásolja, így elképzelhető hogy ha ez az érték alacsony, akkor kicsit keményedik. De amint visszaáll a normál tartalomra, ismét puhává válik. Nedvesíten NEM SZABAD!

Porosodik?

Termékeink hatékonyan taszítják a port, ám idővel pár porszem mégiscsak megjelenhet rajta. Ezeket egy puha portalatítóval, vagy puha ecsettel tudjuk eltávolítani a dekorációról. Vízzel lemosni nem szabad.

Kiemelt ügyfeleink