Projekttervezés – minőség és egyediség


Szállodákban és éttermekben, kávézókban vagy exkluzív klubokban, alapvetően bárhol egyedi megjelenést nyújtunk vállalkozásodnak, amivel kiemelkedhetsz a konkurenciádtól.

Azon kívül, hogy a termékeink harmonikus nyugalmat nyújtanak vendégeidnek a rohanó mindennapokban, befektetéseddel jelentősen növelheted otthonod és vállalkozásod értékét. Mára bebizonyosodott és tény, hogy egyre nagyobb az igény, és egyre több kiskereskedelmi üzlet, bevásárlóközpont, étterem, kávézó, bár, hotel és egyéb vállalkozás választja a természetes alapanyagokból készült látványos designelemeket figyelemfelkeltés és marketing célból.

A Wallgo Design biztosítja vállalkozásodnak, hogy vendégeid hosszabb időt töltsenek a vendéglátóhelyeden, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg visszatérő vendégeid lesznek.

Megoldásaink, termékeink, designszolgáltatások

Tervezünk és telepítünk tartósított zuzmófalakat vagy más néven zöld falakat valamint fából készült falburkolatokat. Egyedi igény szerint is vállaljuk burkolatok, bútorok és design kiegészítők tervezését, elkészítését.
Igény esetén teljes körű épület / irodamarketing szolgáltatást nyújtunk, hogy belépő vendégeid első benyomása már akkor túlszárnyaljanak minden vállalkozásoddal kapcsolatos elképzelést amikor még veled nem is találkoztak!

Karbantartási szolgáltatás

A zuzmófal sok örömet fog neked és környezetednek okozni. A zuzmó alapvetően nem igényel karbantartást, és az élettartama is előreláthatólag minimum 10-15 év. Ettől függetlenül a zuzmó sajnos érzékeny a külső rongálásokra. Cégünk igény esetén folyamatos állapotmegóvást biztosít és helyreállítja a keletkező károkat. Nem kell mást tenned, mint használd ki a karbantartási szolgáltatásunk által biztosított előnyöket, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Karbantartási szolgáltatási szerződés:
Évente kétszeri karbantartás és átvizsgálás.

Felkínáljuk a lehetőséget, hogy szakembereink félévente átvizsgálják a zuzmófalad. A szolgáltatási szerződés tartalmazza az alábbi tevékenységeket:

• Ellenőrzése a zuzmók állagának
• Kicseréljük a sérült zuzmókat
• Rongálás esetén helyreállítjuk az üres foltokat
• Megerősítjük a zuzmópanel rögzítési pontjait, ha már nem lenne biztonságos
• Szállítjuk és újraépítjük műhelyünkben a panelt amennyiben szükséges és a helyszíni helyreállítás nem lehetséges
• A cserére szoruló zuzmómennyiséget az aktuális raktári anyagáron biztosítjuk, nem számítunk fel munkadíjat

A szolgáltatási szerződést az elhelyezés után már ajánlott megkötni amennyiben könnyen hozzáférhető és idegenek által sűrűn látogatott környezetben valósul meg a telepítés.

Büszkék vagyunk arra, hogy több fajta és széles színskálájú tartósított növényt kínálunk, amelyek hűen kifejezik zöld értékeinket..

Alapanyagaink

Mit jelent a “megőrzött növények”?

A növényi megőrzés egyedülálló és ökológiai folyamat. A konzerváló kezelés minden toxikus vagy veszélyes vegyszer vagy összetevő hozzáadása nélkül történik:

• A termesztés ideális pillanatban történik a természeti szépség szempontjából, fenntartható módon, az erdő megőrzésével.

• A frissen betakarított növény magába foglalja a 100% -os növényi alapú és biológiailag lebontható tartósítószer specifikus keverékének abszorpcióját.

• A tartósító folyadék a növényen belül levő nedvességet és vizet helyettesíti, hatékonyan képezi a természetképet, és egyedülálló és 100% -ban természetes megjelenést biztosít. A stabilizált növények évekig gyönyörűek és változatlanok maradnak öntözés, fény és karbantartás igénye nélkül.

EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL SZÁMTALAN ELKÉPZELÉST ÉS ÖTLETET TUDUNK MEGVALÓSÍTANI:

Akár Zöld falat, Képet, Logót vagy ezek kombinációit szeretnéd megvalósítani, minden segítséget megadunk a tervezéstől egész a kivitelezésig.

projektjeink fotói remek inspiráció lehet