BELSŐÉPÍTÉSZEK, LAKBERENDEZŐK, ÜZLETEK ÉS A DESIGNEREK EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZOLGÁLTATÁSA!


Szeretjük a kreatív és szenvedélyes embereket, ezért aktívan együttműködünk a belsőépítészekkel – mind az egyéni enteriőr tervezőkkel, mind a tervező lakberendezési stúdiókkal. Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú jó hangulatú együttműködésre, miközben megpróbáljuk biztosítani, hogy partnerségünk tele legyen kreatív alkotómunkával.


WALLGO DESIGN-AL KAPCSOLATOS EGYÜTTMŰKÖDÉS ELŐNYEI:

Új típusú projektek, megoldások

A Wallgo Design-al együttműködve természetes mégis kreatív lehetőségeket és teljesen professzionális tervezési feladatok ellátását tudod biztosítani ügyfeleidnek. Lehetőséged lesz arra, hogy a természet becsempészésével új ötleteket és a legmerészebb belsőépítészeti megoldásokat vidd be ügyfeleid mindennapjaiba.

Legjobb árak

A garantált minőség biztosításával nyújtjuk a szem által is felismerhető márkanevünkre jellemző legmerészebb belsőépítészeti megoldásokat. Mivel a tartósított zuzmó közvetlen gyártói importőrei vagyunk, ezáltal biztosítani tudjuk számodra a legjobb ár értékarányt együttműködésünk alatt.

Kedvező feltételek

A Wallgo Design Studio egyéni együttműködési feltételeket kínál az építőipari vállalatok, design irodák, építészeti irodák és tervező ügynökségek számára. A munkánkban nagy szerepet játszik a partnerekkel való pozitív kapcsolat  megteremtése, ennek köszönhetően rugalmasan és kölcsönösen előnyös módon kezeljük a projektek installálási és finanszírozási kivitelezését.

KONZULTÁCIÓK minden kivitelezési fázisban

Bármikor szakmai tanácsadással szolgálunk mind telefonos megkeresésre, mind e-mailben. Készek vagyunk arra, hogy  kivitelezési projektek különböző változatait kínáljuk, majd segítsük partnerünket abban, hogy a lehető legjobb megoldást tudja biztosítani az ügyfele egyedi igényeihez igazodva.

Felelősség

A Wallgo Design Studio a legkiválóbb minőségű asztalosipari kivitelezést és zuzmó alapanyagokat kínálja ügyfeleinek. A megbízható és első osztályú minőségben beszállítók legjobb és tesztelt anyagait használjuk munkánk során.

Egyéni projektek

Egyedi méret és szín nálunk nem akadály, a tervezési koncepció követelményeinek mindent elkövetünk, hogy megfeleljünk. Saját látványterv alapján is megrendelheted elképzelésed, amely kifejezetten számodra fog elkészülni, a kapott koncepció és a vázlat alapján.


TIPPEK TERVEZÉSHEZ


Az otthon a mindennapi rohanás pihenőhelye, ahol a béke és a harmónia légköre kell, hogy érvényesüljön. Minél jobb és színesebb Wallgo zuzmóképeket tervezel a ügyfeled számára, annál kellemesebb légkört tudsz teremteni és még több pozitív energiával és egyedi hangulattal dobod fel falait.
Egyre több ember tervezi be a falaira zuzmóképeinket. Egyedi igények alapján is lehetőség van a faliképek elkészítésére, a lehetőségek tárháza végtelen. A zuzmószín kiválasztásán túl a keret színe is lehet opcionális, színkód alapján bármilyen szín kikeverésére lehetőség van. Ez a fajta rugalmasság lehetővé teszi a sokszínűséget és lehetőséget ad a környező teréhez való legjobb választást.
A képek méret és színkavalkádja lehetővé teszi, hogy külön teret alakítsunk ki a szobában, és azt akár külön töltse ki a megrendelő kedvenc színeivel.
Ne félj kísérletezni. Mindig fordulhatsz hozzánk, szakmai és ingyenes tanácsokat fogunk Neked nyújtani akár mintákkal segítve munkádat.

Zuzmólogók és feliratok szolgáltatásunk kivitelezését az esetek nagy többségében cégek veszik igénybe. Logóink egyik nagy előnye amiért népszerűségnek örvend az az, hogy ökológiai és tartós. Vektoros formátum alapján bármilyen felirat, logó, embléma sablonja elkészíthető. A kész logó lehet keret nélküli kivitel, ebben az esetben az egész felület kap egy zuzmóborítást. A keretes megoldásnál a keret színe opcionális, színkód alapján a logó keretét bármilyen színben elkészítjük.
Az ilyen megoldással készült céges logók szépek, elegánsak és természetesek. A Wallgo zuzmólogó a legjobb képet nyújtja a vállalatról és kiváló brand építő tulajdonsággal bír mivel remekül kihangsúlyozható vele a cég elhívatottsága a minőség és a természet értékei iránt.

A klasszikus vagy akár a modern stílus inspirálta belsőtervezéshez is javasoljuk kísérletezni és ötvözni a zuzmóbetétes dekorációkat hiszen a természet a legjobb dizájner és sosem megy ki a divatból! Ennek eredményeképpen friss és természetes belső teret kaphatunk. Bármelyik típusú vagy akár saját tervezésű dekoráció legyen, a munka a színek és a formák kiválasztásával kezdődik. Az elrendezések néha véletlennek tűnhetnek, azonban a kialakításnak megfelelően a kiválasztott és a kombinált alapanyagok elegánsnak és nem kaotikusnak hatnak majd. Dolgozunk fával, bambusszal és ezek zuzmóval való kombinációival. Kérésre egyedi méretben és formában és színben is el tudjuk készíteni a kért dekorációt, amely majd garantáltan tökéletesen illeszkedik a környezete elrendezéséhez.

A Wallgo dohányzóasztalok mással nem összehasonlítható módon egy modern lakás nappalijának a középpontja lehet és az otthon eltöltött mindennapokhoz is páratlan hangulatot varázsol. Zuzmóbetétes dohányzóasztalaink letisztult, modern, a ma nagyon kedvelt minimál design formatervezéseket követő prémium minőségű bútordarabok. Bár ránézésre egyformák mégis különbözőek. Mindegyik darabnak saját karaktere, és különleges hangulata van amit a zuzmóbetét sokszínűségével és formavilágával játszva érhető el. Egyedi tervezés által is elkészítjük az asztalt így az híven tükrözi a megrendelő személyiségét ami ezáltal vidám, színes és életörömmel teli hangulatot vihet be nappalijába, olyant ami csak neki van és kellőképpen, túlzások nélkül tükrözi egyedi stílusát.

Ha a megrendelő úgy dönt, hogy Wallgo zuzmófalat vásárol akkor  biztos lehet benne, hogy sokáig élvezni fogja falaink magas minőségét és sok-sok örömet fog okozni neki és környezetének. Zuzmófalak elkészítésének nincs méretkorlátozása. Cégünk minden projekthez egyedi méretben gyártja le a zuzmópaneleket figyelembe véve a szállítási és installálási lehetőségeket. A zuzmópanelek hibátlanul maszkolják a falat és annak esetleges kis hibáit, ami azt jelenti, hogy a falak speciális előkészítésével és simításával nem szükséges időt vesztegetni. A panelek a helyszínen is gond nélkül szabhatók, toldhatók a konnektorok, villanykapcsolók vagy egyéb kiállások körbeburkolása sem igényel semmilyen előkészületet. Érdemes figyelembe venni  viszont, hogy a fal ne a padlózattól induljon, mert felmosás esetén a víz visszafordíthatatlanul tönkreteheti a vele érintkező zuzmópamacsokat.
Tekintetbe véve bőséges színválasztékunkat és a méretbeni korlátlanságot, bármilyen alakzat, forma vagy színösszeállítás megvalósítható amely tökéletesen illeszkedik a megrendelő elképzeléséhez.
Összességében ne félj kísérletezni. Mindig fordulhatsz hozzánk, szakmai és ingyenes tanácsokat fogunk Neked nyújtani akár mintákkal segítve munkádat.
Küldünk mintákat amennyiben szükséges a belsőépítészet, az egyéni tervezők és az építészek munkatársainak. Ehhez válaszd ki a kívánt színt és töltsd ki a lap alján található űrlapot.

Leonardo da Vinci egyszer azt mondta: “Az egyszerűség a végső kifinomultság” .
A friss és ízléses dizájn csodákat tehet.  A zuzmó díszítések nem terhelik az érzékszerveket, hanem intelligens, minimalista kialakításukból kifolyólag megnyugtató, vidám ismereteket nyújtanak. Kiváló minőségű alapanyaggal tudunk ellátni hobby és virágboltokat, kézműveseket és kézműves ékszerkészítőket akár pár grammos tételtől is.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ÉS TULAJDONSÁGOK


Minden, amire szükséged lehet az egyedi zuzmódekoráció elkészítéséhez az egy ötlettel kezdődik…

EZUTÁN MÁR EGYÜTT MEGVALÓSÍTJUK


 Fordulj hozzánk, és mi segítünk megvalósítani az általad megálmodott projektet. Készen állunk arra, hogy még a legnehezebb kihívásokat is megoldjuk pont úgy ahogy Te szeretnéd. Legyen giganagy vagy egészen apró projekt egyben biztos lehetsz, kiemelt figyelmet szentelünk minden részletre. A sokéves tapasztalatunk és elkötelezettségünk garantálja termékeink és megoldásaink legmagasabb minőségét.

NÉHÁNY PÉLDA AHOL MÁR MEGVALÓSÍTOTTUK AZ ELKÉPZELÉSEKET

fhb

A sikeres munkavégzés elősegítéséhez letölthető, nyomtatható névre szóló katalógust biztosítunk partnerünk elérhetőségeivel.


 Professzionális szolgáltatás, minőségi alapanyagok és a versenyképes ár. Ezt tudjuk nyújtani Neked, dolgozzunk együtt!

Ha kérdéseid vannak, lépj velünk kapcsolatba örömmel megosztjuk Veled tudásunkat.

WALLGO DESIGN STUDIO
+36 30 708 3094
info@wallgo.hu


Neved (kötelező)

Email címed(kötelező)

Tárgy

Üzeneted

Egyedi fal vagy termékméret telepítése esetén add meg a telepítési címet és a méreteket:

A pontos telepítési cím?

Mekkora panelre van szükséged?

Minden mező kitöltése kötelező