CÉGINFORMÁCIÓK

A honlapot üzemeltető és a tevékenységet végző vállalkozás neve:
Cégnév: Wallgo Design Kft.
Székhely: 7627 Pécs, Nagymeszes dűlő 1.
Telefon: +36-30 708 3094
E-mail: info@wallgo.hu
Weboldal: www.wallgo.hu
Adószám: 26181608-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09083390
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-101331/20016
Statisztikai szám: 66290061-7022-231-02
Nyilvántartásba vevőjegyző: Dr. Korossy Ildikó
Bankszámlaszám: 10918001-00000097-18620001

Tárhelyszolgáltató adatai:
Elérhetőségi adatok:
Tel: +36 30 708 3094
E-mail: info@wallgo.hu
Honlap: www.wallgo.hu

Cégadatok:
cégnév: BlazeArts Kft.
székhely: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
levelezési cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
cégjegyzékszám: 03-09-109150
adószám: 12539833-2-03
közösségi adószám: HU12539833

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Szállítás
Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat.  Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek, hívj minket a 06 30 708 3094-es telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a info@wallgo.hu elérhetőségen.

FIZETÉS WEBSHOPBAN LEADOTT MEGRENDELÉSEKNÉL

Előre utalás
A megrendelt termék kiszállítását a megrendelésben szereplő teljes vételár kiegyenlítését követően kezdjük meg,

FIZETÉS EGYEDI IGÉNY ALAPJÁN ELKÉSZÍTETT TERMÉKEKNÉL
Rendelésed ellenértékét, csak igényed teljes ismeretében tudjuk meghatározni. Személyre szabott ajánlatunk tartalmazza a pontos gyártási határidőt és fizetési feltételeket.

JOGI NYILATKOZAT

Szerzői jogok
Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás
Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja, illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra – melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat Webáruház
Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki – kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Jelen adatkezelési nyilatkozat a Wallgo Design által a Weboldal üzemeltetésével összefüggésben kezelt személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos politikáját, gyakorlatát és kötelezettségvállalásait tartalmazza.

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Nyilatkozat, vagy a hozzá kapcsolódó oldalak bármely tartalmát külön előzetes figyelmeztetés, illetve utólagos tájékoztatás nélkül megváltoztassuk a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel.

Tiszteletben tartjuk és megóvjuk partnereink és felhasználóink személyes adatait. Kiemelten fontosnak tartjuk partnereink és felhasználóink információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

A személyes adatokat bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A partnereink és felhasználóink által megadott adatokat a mindenkor a hatályos adatvédelmi törvénynek és az egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat csak a saját tevékenységével kapcsolatosan, az ahhoz szükséges mértékben és ideig használjuk fel.

TERMÉKGARANCIA

1 év garancia az összes Wallgo Design termékre
A garancia kiegészítése a már hatályos jogi feltételeknek. Rendeltetésszerű használat mellett nem jelenhetnek meg hibák a terméken. Ha ez mégis megtörténne, akkor cseréljük vagy kijavítjuk a terméket ingyenesen.

Garanciális feltételek
A garancia nem terjed ki a tapintatlan, szakszerűtlen használatra vagy károsító környezeti hatások által okozott károkra. Nem megfelelő hőhatás és nem megfelelő páratartalom visszafordíthatatlan károkat okozhat a termékekben. A tartósított zuzmó alapanyagok ideális környezeti páratartalma 40-60%-os tartományban van.

Termékgarancia érvényesítésének a módja

1. Kapcsolatfelvétel
Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az észleléstől számított lehető leghamarabb.
E-mail: info@wallgo.hu
Telefonon: 30 708 3094 hétfőtől péntekig 9:00-17:00 óráig.

2. Igazolás
Maximum 2 munkanapon belül feldolgozzuk a beadványodat és megoldást javaslunk kérelmedre.

3. Értékelés
Az ok és megoldás gyakran könnyen meghatározható. Más esetekben fogjuk kérni, hogy további információkat vagy egy fotót mellékelj. Ez segít nekünk, hogy jobb szolgáltatást tudjunk biztosítani számodra.

4. Megoldási javaslat
Az értékelés és a további egyeztetések után a lehető leghamarabb helyreállítjuk a termék állagát.

ÁRGARANCIA

A minőség és a jó ár a Wallgo Design termékeire garantált!

Biztosítjuk Számodra, hogy a lehető legjobb minőségben és a legkedvezőbb piaci áron legyen zuzmó lakberendezési terméked!
Törekszünk arra, hogy az oldalunkon és hivatalos viszonteladó partnereinknél feltüntetett fogyasztói árak számodra a Magyarországon elérhető legkedvezőbbek legyenek.

Ha mégis megtalálod az általad áhított termék másolatát vagy ahhoz hasonlót, akkor kérjük, küldd el a termék linkjét az info@wallgo.hu címre, hogy mi is meggyőződhessünk erről.
Amennyiben a két termék egyezik, a Wallgo Design vállalja, hogy kedvezőbb áron garanciával adja át Neked új tartósított izlandi zuzmó lakberendezési termékedet amit akár egyedi igényeid figyelembevételével is elkészítünk számodra.

Velünk csak jól járhatsz, és ne feled: A természet a legjobb dizájner!