KREATÍV, TERMÉSZETES, SZÍNES ÉS EGYEDI, EZ A WALLGO DESIGN!

Wallgo Design
moss&wood

A Wallgo Design magyarországi székhelyű tervező, gyártó és kivitelező cég. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel természet közelibbé, zöldebbé és barátságosabbá tegyük megrendelőink mindennapi életterét. Falaink és projektjeink tervezésénél a fő szempont az esztétika, minden projektünk célja, hogy létrehozzunk egy feltűnően szép, egyedi és eredeti műalkotást, ami a lehető legjobban egészíti ki a környezetét és követi a mai designelvárásokat és trendeket.


Ahogy dolgozunk

Projekttervezés – minőség és egyediség
Szállodákban és éttermekben, kávézókban vagy exkluzív klubokban, alapvetően bárhol egyedi megjelenést nyújtunk vállalkozásodnak, amivel kiemelkedhetsz a konkurenciádtól.

Azon kívül, hogy a termékeink harmonikus nyugalmat nyújtanak vendégeidnek a rohanó mindennapokban, befektetéseddel jelentősen növelheted otthonod és vállalkozásod értékét. Mára bebizonyosodott és tény, hogy egyre nagyobb az igény, és egyre több kiskereskedelmi üzlet, bevásárlóközpont, étterem, kávézó, bár, hotel és egyéb vállalkozás választja a természetes alapanyagokból készült látványos designelemeket figyelemfelkeltés és marketing célból.

A Wallgo Design biztosítja vállalkozásodnak, hogy vendégeid hosszabb időt töltsenek a vendéglátóhelyeden, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg visszatérő vendégeid lesznek.

Megoldásaink, termékeink, designszolgáltatások
Tervezünk és telepítünk tartósított zuzmófalakat vagy más néven zöld falakat valamint fából készült falburkolatokat. Egyedi igény szerint is vállaljuk burkolatok, bútorok és design kiegészítők tervezését, elkészítését.
Igény esetén teljes körű épület / irodamarketing szolgáltatást nyújtunk, hogy belépő vendégeid első benyomása már akkor túlszárnyaljanak minden vállalkozásoddal kapcsolatos elképzelést amikor még veled nem is találkoztak!

Kivitelezés lépésről lépésre:
Konzultáció
Annak érdekében, hogy az egyedi igényeidet felmérjük, meglátogatunk a kiválasztott helyen. Megbeszéljük a kívánságodat, elképzeléseidet, megválaszoljuk az esetleges kérdéseidet, átfogó felmérést készítünk a helyszínről.

Tervezés
A konzultáción átbeszéltek alapján, terveket készítünk, ami alapján célunk színben és formában a legnagyobb vizuális élmény, eredmény és összhang elérése a hely adottságainak figyelembevételével.

Telepítés
Megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk és a vállalási határidőre elvégezzük a munkát.


Karbantartás

A zuzmófal sok örömet fog neked és környezetednek okozni. A zuzmó alapvetően nem igényel karbantartást, és az élettartama is előreláthatólag minimum 10-15 év. Ettől függetlenül a zuzmó sajnos érzékeny a külső rongálásokra. Cégünk igény esetén folyamatos állapotmegóvást biztosít és helyreállítja a keletkező károkat. Nem kell mást tenned, mint használd ki a karbantartási szolgáltatásunk által biztosított előnyöket, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Karbantartási szolgáltatási szerződés
Évente kétszeri karbantartás és átvizsgálás.

Felkínáljuk a lehetőséget, hogy szakembereink félévente átvizsgálják a zuzmófalad.
A szolgáltatási szerződés tartalmazza az alábbi tevékenységeket:

• Ellenőrzése a zuzmók állagának
• Kicseréljük a sérült zuzmókat
• Rongálás esetén helyreállítjuk az üres foltokat
• Megerősítjük a zuzmópanel rögzítési pontjait, ha már nem lenne biztonságos
• Szállítjuk és újraépítjük műhelyünkben a panelt amennyiben szükséges és a helyszíni helyreállítás nem lehetséges
• A cserére szoruló zuzmómennyiséget az aktuális raktári anyagáron biztosítjuk, nem számítunk fel munkadíjat

A szolgáltatási szerződést az elhelyezés után már ajánlott megkötni amennyiben könnyen hozzáférhető és idegenek által sűrűn látogatott környezetben valósul meg a telepítés.


Kereskedelmi és gyártópartnereink

A lakberendezési tárgyak anyagkiválasztása döntően meghatározza a helyiségek stílusát, hangulatát valamint kifejezik tulajdonosaik egyéniségét. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb Wallgo Design termék kerüljön kiválasztásra és sokáig okozzon örömet vásárlóinknak, folyamatosan kutatjuk az egyedi és exkluzív alapanyagokat beszállító partnereket akikkel a megvalósítást magas színvonalon biztosítani tudjuk a minket választó ügyfeleinknek.

Schwabor Kft. – Fa falburkolatok

Gyönyörű, időtálló, környezettudatos, fából készült falburkolatok otthonra, éttermekbe, hotelekbe…
„Több éves barátság után nem is volt kérdéses, hogy partneri kapcsolatra lépünk és egymás termékeit leendő és jövőbeni ügyfeleink figyelmébe ajánljuk. Hogy mivel lettünk többek ezáltal ami emeli a Wallgo Design színvonalát? Az igényesség és kreativitás ami a munkájukban tükröződik szerintem nemzetközi színvonalon is megállja a helyét. Ezek mellett azért szeretek még együtt dolgozni velük, mert minden közös projektünknél a maximumot hozzák ki magukból és nem ismernek lehetetlent. Profi falburkolatokat készítenek, ezért hálás vagyok nekik, hogy ezt a minőséget megadhatom a Wallgo Design ügyfeleinek, ”

Fuderer Tamás, cégvezető – tulajdonos / Wallgo Design

Introwood Kft. – Bambusz alapanyagok

Az utóbbi időben a bambusz alkalmazása a belsőépítészetben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Tökéletesen illeszkedik minden térhez, legintenzívebb hatás ott érhető el alkalmazásával ahol különleges autentikus hangulat elérésére van szükség mint például üzletbelsők, kereskedelmi központok, szállodák, éttermek és nem utolsó sorban exkluzív magánlakások. A különböző bambusz és tartósított izlandi zuzmóval készült lakberendezési tárgyainkkal ezt a természetes szépséget szeretnénk fokozni.

Plasmart Kft. – 3D dekoráció

Egyszerű, elegáns, természetes, a tartósított izlandi zuzmó logó adja a legjobb képet cégedről. Követjük a lakberendezés trendjeit, így a Wallgo Design termékkínálatában már lehetőséged van egyedi igényed alapján készült tartósított zuzmóbetéttel készült dekoráció, felirat, logó egyedi szín, méret és betűtípus szerinti megrendelésére is. Vállalkozásod esetén a versenyképes megjelenés érdekében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk tervezéstől a kivitelezésig, figyelembe véve az aktuális trendeket, piaci versenytársakat és egyedi igényeidet. Minden területre kiterjedő integrált koncepció segítségével ragadjuk meg vásárlóid figyelmét.


Szolgáltatásaink közé tartozik viszonteladók kiszolgálása!

Szívesen megosztanád az emberekkel a Wallgo Design érzést?

✓ Esetleg van egy üzleted, bemutatótermed ahol, promóznád a termékeinket?
✓ Lakberendező vagy, ki szeretnél tűnni a konkurenciádtól és pénzt szeretnél belőle csinálni?

Ha úgy érzed ez az, ami kell neked, írj egy üzenetet az adataiddal és felkeresünk Téged egy együttműködéssel.